Algemeen

annemarievdbrinkAnnemarie van den Brink, GZ-psycholoog BIG (19049860525), EMDR Practitioner, DGT geschoold bij Dialexis, basiscursus Schematherapie. AGB code 94014969.

Ik heb verschillende aanvullende opleidingen gedaan in de cognitieve gedragstherapie, dialectische gedragstherapie, motiverende gespreksvoering, schematherapie.

Ik heb ruime ervaring als psycholoog, zowel in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als in de GGZ. Al jaren geef ik supervisie aan GZ-psychologen in opleiding, zowel supervisie diagnostiek als supervisie behandeling (zie onder Advies). Als docent geef ik trainingen op locatie, maar ook bij de RINO Amsterdam (zie verder onder trainingen).

Mijn stijl van werken kenmerkt zich door begrippen als compassie, valideren, spiegelen, mensen helpen om (weer) in hun kracht te komen, motiveren om veranderingen door te voeren. Drijfveren ontleen ik aan mijn christelijke levensovertuiging.

Ik ben lid van de CVPPP, de NVGzP, de VEN. Voor mij is het belangrijk om regelmatig bijscholingen te volgen om up-to-date te blijven en me te blijven ontwikkelen. Komend jaar (2022) staat de Yucell methode op mijn verlanglijst. 

Reacties zijn gesloten.