Aanbod

Volwassenen (vanaf 18 jaar) met licht tot matig ernstige psychische problemen kunnen bij mij terecht voor kortdurende behandeling (voorheen passend binnen de basis GGZ). Samen brengen we uw klachten in kaart en maken we afspraken over een passende behandeling. Ik heb veel ervaring met klachten in de emotieregulatie (stemmingswisselingen bijvoorbeeld) en trauma gerelateerde klachten. Ik gebruik kennis uit verschillende stromingen in de psychologie, inclusief EMDR. 

Heeft u een IQ onder de 85, dan behandel ik u graag binnen de Poli+. In de Poli+ werk ik samen met Erica Aldenkamp (GZ-psycholoog), Eeke Harting (Gz-Psycholoog) en Jannelien Wieland (psychiater). Binnen de Poli+ behandel ik in wat voorheen onder Basis GGZ viel maar doe ik ook wat voorheen onder de  Specialistische GGZ werd gerekend.

Psychische klachten komen vaker voor bij mensen met een lager IQ. Diagnostiek en behandeling van psychische klachten bij patiënten met een lager IQ vragen om afstemming, met name in de communicatie. In de Poli+ wil ik graag een bijdrage leveren aan goede en effectieve behandeling van psychische klachten bij patiënten die in deze doelgroep vallen. Voor meer informatie verwijs ik naar de website van de Poli+.

Reacties zijn gesloten.